Jouw zoektocht naar een huurwoning start hier!

Ben je op zoek naar een huurwoning? Brantjes Verhuur heeft contacten met particuliere woningeigenaren, eigenaren van grotere objecten en collega-makelaars. Op basis van individuele wensen zoeken we een huis voor je.

Je gegevens in de Huur Alert gebruiken we om voor je te zoeken. Vul zoveel mogelijk gegevens in, dan is de kans groter dat we je een passend aanbod kunnen doen. Dan volgt de bezichtiging en maken we afspraken over onder andere ingangsdatum, opzegtermijn en de inventaris.

Heb je vragen of wil je overleggen? Geef het aan in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Ben je van plan voor een langere tijd een woning te huren, of ben je op zoek naar een tijdelijke woning? We zijn je graag van dienst.

Ik wil graag…

Direct een vraag stellenAanbod bekijkenInschrijven huurder

Een woning huren in 3 stappen

01 Huurwoning zoeken

Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw huurwoning. Vind je niets in ons huidige aanbod? Meld je dan aan voor de Huur Alert. Krijgen wij een woning in verhuur die voldoet aan jouw wensen, dan ben jij de eerste die wij bellen!

02 Bezichtigen

De verhuurder kan voorwaarden stellen, bijvoorbeeld aan het aantal bewoners. Als je voldoet aan de gestelde huurvoorwaarden, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

03 Huurcontract tekenen

Ben je na de bezichtiging nog enthousiaster geworden en besluit je te gaan huren? Dan vragen we je om aanvullende gegevens en maken we het huurcontract voor je klaar. Dit contract en eventueel andere documenten kun je per post of per e-mail aan ons toesturen.

Huur Alert

Altijd als eerste op de hoogte zijn van passend huuraanbod?

Wil je gaan huren? Dan ben je bij Brantjes aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van huur-objecten. Of het nu gaat om een huis, een appartement, een parkeerplaats of een bedrijfspand.

Brantjes heeft een groot netwerk en is vaak als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Daarbij hebben wij objecten in onze database die niet op Funda komen.

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan voor de Huur Alert.
  2. Door een aantal korte vragen te beantwoorden krijgen wij inzicht in jouw wensen.
  3. We verwerken jouw gegevens in onze database.
  4. Als er iets in het aanbod verschijnt dat voldoet aan jouw wensen, nemen we contact op. Zo weet je zeker dat je snel kunt reageren als een huis, bedrijfspand, parkeerplaats of garage in de verhuur komt.
Start jouw Huur Alert

Wie zou je willen spreken?

Suzanne Lubsen

Brantjes Zaanstad

Verhuurmakelaar

Iris Formanoij

Brantjes Heemskerk

Verhuurcoördinator

Esther van Urk

Brantjes Beverwijk

Commercieel medewerker

Colinda van Guluck

Brantjes Heemskerk

Commercieel medewerker

+

Andere medewerkers