Beschikbaar

Veerdijk 41G
1531 MS Wormer

Vraagprijs € 1.900,- p/m

TE HUUR: Zeer ruim en nieuw appartement in het volledig gerenoveerde rijksmonument Pakhuis Bassein gelegen aan de Zaan.

Appartement 41G (Let op: foto’s zijn van de modelwoning):
Appartement 41G bevindt zich aan de rechterzijde van het pand op de eerste verdieping. De woning is 86 m², levensloopbestendig en speciaal gemaakt voor mensen die zorgbehoevend zijn. Het appartement is drempelloos, heeft een ruime entree en een grote, stijlvolle woonkamer en keuken. De slaapkamer is afgezonderd door een houten witte schuifdeur. Het appartement is opgeleverd met een massief eikenhouten vloer, een outdoor walk-in closet en de badkamer is voorzien van sanitair en tegelwerk. Dit appartement is voorzien van een klein balkon/terras.

Bassein ligt op een prachtige en unieke locatie langs de Zaan. Het gebouw heeft een industriële uitstraling en zit vol met historische elementen. Binnen springen de industriële details meteen in het oog, zoals gietijzeren kolommen, houten balken, stalen ramen en eiken traptreden. De appartementen zijn sfeervol, ruim en comfortabel en bieden een schitterend uitzicht over het water. En dat allemaal in een levendige en bijzondere omgeving. Er zijn in totaal dertien karakteristieke huurappartementen tussen 63m² en 215m². De vele raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval. De openslaande deuren in de ruime woonkamer geven een gevoel van ruimte. Bewoners worden omringd door comfort; ze genieten van vloerverwarming, een luxe keuken, en een badkamer met regendouche. Bovendien zijn alle woningen eenvoudig toegankelijk per rolstoel en zijn ze levensloopbestendig. De norm die WoonKeur aangeeft voor minimale afstanden, is in Bassein ruim overschreden. De woning heeft dan ook niet de uitstraling van een zorgwoning. Wonen in Bassein is wonen in een Rijksmonument pakhuis dat al ruim een eeuw oud is en dat is omgetoverd tot comfortabele woningen. De slaapkamer en badkamer worden door schuifdeuren van elkaar gescheiden en de badkamer is voorzien van hoogwaardig sanitair. Overal zijn mogelijkheden om de woning aan te passen of uit te breiden. Zo kunt u blijven wonen in de prachtige Zaanstreek, ook al heeft u op termijn zorg nodig.

U kunt het pand betreden via de voor- of achterdeur. Aan de achterzijde bevindt zich een parkeerplaats en de voorzijde is bestemd voor een terras. In het pand bevinden zich twee trappenhuizen, met grijze betonnen muren, stalen leuningen en eiken traptreden, die worden verlicht door een vierkante lichtstraat. U kunt natuurlijk ook met de lift naar boven. Er zijn er twee: een grote en een kleine. Via brede gangen bereikt u het appartement. Via een brede entree komt u binnen in een ruime, hoge, sfeervolle en lichte woning. De ruime en sfeervolle woning straalt warmte uit. In de woning is een zwevende keuken geplaatst. Dit geeft een gevoel van ruimte en is ook nog eens erg praktisch. De vloer eronder is vrij, zodat ook mindervaliden gemakkelijk bij het aanrecht kunnen. De wasbak is voorzien van een kraan met verlengde hendel en de vaatwasser en koelkast zijn verhoogd, zodat u er altijd makkelijk bij kunt. De hoogglans keuken met hardstenen blad is een eyecatcher in de open en ruimtelijke woning. De woning is voorzien van een badkamer met hoogwaardig sanitair en een gastentoilet. In de badkamer is een inloopdouche met regendouche. De kraan is op afstand geplaatst zodat u geholpen kunt worden met douchen, mocht dat nodig zijn. Er is een verhoogd hangend toilet geplaatst met inbouwreservoir en een wasbak. De badkamer is zeer ruim en kan eenvoudig worden aangepast of uitgebreid. In de woning is gebruikgemaakt van houten, geklampte schuifdeuren aan ijzeren rails. Deze deuren nemen geen ruimte in beslag en zijn gemakkelijk te bedienen.

In overleg kan het appartement gestoffeerd of gemeubileerd opgeleverd. Gemeubileerd tegen een meerprijs.

Let op: foto’s zijn van de modelwoning 41M.

Huurcondities:
– huurprijs exclusief gas, elektra, water, internet en televisie;
– waarborgsom: 2 maanden huur;
– onder voorbehoud van positieve uitkomst screening inkomensgegevens en legitimatie huurder;
– huisdieren zijn in overleg wel of niet toegestaan;
– roken in de woning niet toegestaan.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 1.900,- p/m
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Datum wijziging24 september 2021, 12:03
Bouw
Type objectAppartement
Bouwjaar1898
SoortBovenwoning
Woonlaag1
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte86 m2
Inhoud240 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand4 m2
Indeling
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Locatie
LiggingAan water, Aan rustige weg, In centrum, Aan vaarwater
Tuin
AchteromNee
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren

Kenmerken van bewoner(s) en vrienden

Er zijn nog geen kenmerken toegevoegd.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

Er zijn nog geen ervaringen van bewoner(s) of vrienden bekend.


Wie zou je willen spreken?

Sanne van den Boogaard

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Iris Formanoij

Brantjes Heemskerk

Verhuurcoördinator

Roan Mulderij

Brantjes Wormerland

Vastgoedadviseur

Tristan Jacobs

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Vestigingsmanager

+

Andere medewerkers